martes, 29 de abril de 2008

LA IMMORTALITAT



Estimats profans amb aquest escrit vos desvelaré una cosa de la qual estic fart que negueu. La immortalitat del esser humà. Sempre esteu atribuint que sou mortals i que voleu saber que hi ha en l’altre món, el dels morts. A més, considereu que la joventut és font de immortalitat; a base de operacions estètiques, els més famosos passen de tenir 50 anys a un aspecte d’una persona de 30 anys. Açò es patètic perquè es tracta de no acceptar el que un és, i no acceptar la evolució que pateix al llarg de las seua vida. Encara no vos antec com podeu estar buscant la immortalitat a partir dels retocs físics si el interior es podreix com una rata en putrefacció, per molt que ú faja verdaderes barbaritats amb la cirurgia estètica.

Estem formats de àtoms:
Àtom m 1. FÍS. ATÒM. Aglomeració d’un determinat nombre de partícules elementals que, sent elèctricament neutra, posseeix intrínsecament les propietats característiques d’un element químic i és la quantitat més petita d’aquest que pot intervenir en una combinació química. 2. p. ext. a. Partícula molt petita d’una cosa. b. Cosa extremadament petita.
A part d’aquesta definició, és tracta d’una partícula immortal. Ara em pregunte, si a més com deia Albert Einstein: “la energia ni es crea ni és destrueix, si no que és transforma” i els àtoms son immortals, per què encara patim pel que hi haurà desprès de la mort? I per què encara volem buscar la immortalitat?



Trosos de carn, som immortals. Allò que vos dona el caràcter mortal és la raó, es a dir, la vostra capacitat de crear, creure, sentir... que quedarà palesa en aquells que vos volen i sobre allò que hagueu fet al llarg de la vostra vida i quedarà plasmat entre tots vosaltres. Mentres tant el vostre cos haurà anat patint transformacions com a energia immortal que és.
MUERTE

1 comentario:

eXiliado dijo...

si, si.... mucho criticar... pero luego eres el primero que mira mis tetillas operadas... xDDD

por cierto... Punset y Einstein tenían el mismo peluquero???


ah!
os agrego a los blogs amigos estos...