viernes, 14 de marzo de 2008

CORPORE INSEPULTO



Aquest video va dirigit a totes les persones del món mortes per qualsevol actuació de caràcter terrorista. En honor a elles i ells, tant civils innocents, com aquells assassinats per la defensa d'un pensament democràtic, per la tolerància, la igualtat, els drets humans i sobretot la llibertat, de la qual no gaudim a pesar de creure gaudir.

Els eterns condemnem tot pensament DOGMATIC, ja que és aquest el que provoca, radicalismes de tot tipus; religios, ideològic... per tant causant de tot tipus de terrorisme actual. Per si algu no ho sap, un dogma es:

Dogma: m. 1. principi fonamental, veritat universal i indiscutible o afirmada com a tal. 2. p. ext. qualsevol cosa que s'afirma o és creu indiscutiblement. El que diu aquest llibre és dogma. 3. conjunt de dogmes o veritats fonamentals d'una religió, d'una secta...

És a dir, tot pensament que no respecte a la resta de formes de pensar i a més és creu superior a la resta. Recordeu les monarquies? recordeu les dictadures? i les noves formes d'imposició suposadament democràtiques? cap monarca, cap dictador i cap corporació és més que cap altra persona; a la fí sou tots igual sou sers humans. Per això es important tenir memòria, recordar i tenir clar el present; si no, la teniu clara amb el futur. No pergau la verdadera llibertat per la qual els il·lustrats començaren a defendre.

signat--> Muerte

2 comentarios:

chapu dijo...

iee soc jo en xavier...crec que tot el que siga respectar la llibertat del ser humà en qualsevol dels seus hambits fisics, de pensament, de treball..etc em pareix digne de mensió perque en la societat que s'ha creat pareix que avansem mes en el apartat tecnologic ( per a la gent que pot) i s'oblida que la gent que viu al 80 % del planeta es gent que no pot permetres res d'aixo..pero es gent oblidada, gent que no interesa menys per a poder explotar els seus recursos si entenen i sino ni aixo..aixiq eu un vot al teu post.. i ojalá que servirá per a consienciar encara que fora a algun ser humá perque aixo es el que som sers humans no devem oblidaro..una salutació germá!

Anónimo dijo...

Amén hermano...